Σελίδες

Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου 2011

Με απόφαση του Δ.Σ του Συλλόγου Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου, ο κ. Νίκος Θεοδ. Μήτσης, έγινε Επίτιμο Μέλος του Συλλόγου.

         
Την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011, το μεσημέρι,  κατά τη διάρκεια μιας όμορφης και ζεστής εκδήλωσης που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου, στην κοσμική ταβέρνα “ Tο Χωριό ” που βρίσκεται στο Νέο Ψυχικό, απονεμήθηκε στον συμπατριώτη μας από το Αρχοντοχώρι κ. Νίκο Θ. Μήτση, ΑΠΟΦΑΣΗ του Δ.Σ του Συλλόγου Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου, με την οποία ο εξαίρετος αυτός Ξηρομερίτης, έγινε Επίτιμο Μέλος του Συλλόγου μας, για το σημαντικότατο συγγραφικό του έργο, που έχει ως επίκεντρο το ιστορικό γίγνεσθαι του Ξηρομέρου, στα χρόνια της Ελληνικής επανάστασης.

Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου 2011

Εν μέσω οικονομικής κρίσης ...Κωνωπινιωτών ξεφάντωμα !

Την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011 ο Σύλλογός Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου, πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία κάτω από δυσμενέστατες οικονομικές συνθήκες την προγραμματισμένη ετήσια συνάντησή του, στην κοσμική ταβέρνα “ Tο Χωριό ” που βρίσκεται στο Νέο Ψυχικό.
Για φέτος, ήταν συνειδητή η απόφαση του Δ.Σ του Συλλόγου μας, να προσεγγίσουμε τις εκδηλώσεις αυτές όσο πιο απλά και πιο δημιουργικά μπορούσαμε απεγκλωβισμένοι από τις μεγάλες πίστες με τους επώνυμους καλλιτέχνες, που σε αποπροσανατολίζουν από τον επιδιωκόμενο σκοπό, που δεν είναι άλλος από τη σύσφιξη των μεταξύ μας σχέσεων, και να βρεθούμε όλοι μας σ’ ένα μεγάλο τραπέζι, σ’ ένα ζεστό περιβάλλον, κουβεντιάζοντας μεταξύ μας λέγοντας τα δικά μας, και ξαναζωντανεύοντας στη μνήμη μας θύμησες παλιές από το αγαπημένο μας χωριό.