Σελίδες

Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ συμβάν ζωοκλοπής στον Αετό Ξηρομέρου !

Στα ίχνη ενός ζωοκλέπτη βρίσκεται η τοπική Αστυνομία μετά από ένα πρωτοφανές συμβάν που έλαβε χώρα στις 3:30 τα ξημερώματα στο Αγρίνιο.
Συγκεκριμένα σε παράδρομο του νέου νοσοκομείου, οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο σε ύποπτο όχημα και αυτό που είδαν μάλλον θα τους μείνει αξέχαστο.

Είκοσι πέντε (25) αρνιά (δύο νεκρά) και ένα (1) κατσίκι στοιβαγμένα μέσα σε Ι.Χ. όχημα ! 
Ο οδηγός του οχήματος διέφυγε ( είχε προηγηθεί μικρή καταδίωξη) ενώ όπως προέκυψε η ζωοκλοπή έγινε στον Αετό Ξηρομέρου.
Η Αστυνομία ερευνά την υπόθεση, για τον εντοπισμό του δράστη.
Πηγή:  agrinionewsΔευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012

Ο Σύλλογος Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου, τίμησε τον συνδημότη μας από την Κατούνα, δημοσιογράφο και Διευθυντή-Εκδότη της εφημερίδας «Αιτωλοακαρνανική», κ. Χρυσόστομο Πατούλα.


Ο Σύλλογος Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου ύστερα από ΑΠΟΦΑΣΗ του Δ.Σ  του Συλλόγου, τίμησε στην χοροεσπερίδα που πραγματοποίησε στις 12 Φεβρουαρίου 2012, έναν εξαίρετο Ξηρομερίτη από την Κατούνα, τον κ. Χρυσόστομο Πατούλα, Διευθυντή-Εκδότη της εφημερίδας «Αιτωλοακαρνανική», για την μεγάλη και πολύχρονη συνεισφορά του, στον ευρύτερο τοπικό τύπο, ως κύριο συντελεστή της πετυχημένης ανεξάρτητης μηνιαίας εφημερίδας, εμπεδώνοντας με μαχητικό τρόπο, την αντικειμενική και αμερόληπτη γνώση, στους αναγνώστες - συμπατριώτες μας.

Η διαχρονική πορεία της εφημερίδας «Αιτωλοακαρνανική», με την σφραγίδα και την υπογραφή του κ. Χρυσόστομου Πατούλα, έχει αναδειχθεί από τα πλέον αξιόπιστα φύλλα, που αντέχει στο χρόνο και πιστοποιεί περίτρανα την δημοσιογραφική της εγκυρότητα.

Στη ζεστή αυτή εκδήλωση, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου, κ. Βασίλειος Σκούρτας, επέδωσε στον κ. Χρυσόστομο  Πατούλα, ΑΠΟΦΑΣΗ του Δ.Σ  του Συλλόγου Κωνωπινιωτών, με την οποία ανακηρύσσετε ο  κ. Χρυσόστομος Πατούλας,  Επίτιμο Μέλος του Συλλόγου Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου δυνάμει του άρθρου 3, με όλα τα δικαιώματα που απορρέουν από το άρθρο 5 του ισχύοντος Καταστατικού  του Συλλόγου.
          Ο κ. Χρυσόστομος Πατούλας με έκδηλη συγκίνηση ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ, και αφού εξήρε τις προσπάθειες του Συλλόγου στο πολιτιστικό γίγνεσθαι του τόπου μας, απευθυνόμενος στους Κωνωπινιωτες. υπογράμμισε πως αισθάνεται κι αυτός πλέον Κωνωπινιώτης, διαβεβαιώνοντάς τους,  ότι θα είναι  πάντα δίπλα  τους.

Κάηκε το “πελεκούδι” στο χορό μας ...! Και άλλες φωτογραφίες από την κορυφαία εκδήλωση του Συλλόγου μας


 Ανέλπιστη επιτυχία. Κόντρα στο καιρό και στη κρίση, γλέντισαν οι Κωνωπινιώτες !


       Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου  2012 ο  Σύλλογος Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου “ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ”  πραγματοποίησε κάτω από αντίξοες συνθήκες με ανέλπιστη επιτυχία, την ετήσια χοροεσπερίδα του, στο μουσικό κέντρο “ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ”, Κύπρου 67 – Μπουρνάζι.

       Η προσέλευση του κόσμου ήταν πρωτοφανής και πέρα από τις προσδοκίες  των διοργανωτών, που αψήφησαν την καταρρακτώδη βροχή, που από το πρωί έπεφτε σ’ ολόκληρο το λεκανοπέδιο και σε "γινάτι" του μνημονίου, έδωσαν δυναμικά το παρόν και κατέκλισαν ασφυκτικά το κέντρο.

        Οι προσκεκλημένοι πέρασαν  ένα υπέροχο  κυριακάτικο μεσημέρι, χορεύοντας και  τραγουδώντας μέχρι τις απογευματινές  ώρες.

   Ο Γραμματέας του Συλλόγου κ. Θεόδωρος  Χολής, εκ μέρους του Δ.Σ καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και αφού τους ευχαρίστησε για την συμμετοχή τους, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες αλλά και τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε όλοι μας, ευχήθηκε καλή διασκέδαση.
       Το πρόγραμμα άνοιξε το χορευτικό του Συλλόγου, που για μια ακόμη φορά έκλεψε την παράσταση και τα χειροκροτήματα των παρευρισκομένων αλλά και των καλλιτεχνών του κέντρου για την εντυπωσιακή εμφάνισή του, δίνοντας μήνυμα ελπίδας & αισιοδοξίας για το μέλλον του Συλλόγου.

Σ’ αυτή την όμορφη και ζεστή εκδήλωση απονεμήθηκε από τον  Πρόεδρο του Σύλλογος Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου κ. Βασίλειο  Σκούρτα,  στον συνδημότη μας από την Κατούνα κ. Χρυσόστομο Πατούλα,
Διευθυντή-εκδότη της  εφημερίδας «Αιτωλοακαρνανική», Απόφαση του Δ.Σ, με την οποία ο εξαίρετος αυτός Ξηρομερίτης. γίνεται  Επίτιμο Μέλος του Συλλόγου, για την  μεγάλη  και πολύχρονη συνεισφορά του, στον ευρύτερο τοπικό τύπο, ως κύριος συντελεστής της πετυχημένης ανεξάρτητης μηνιαίας εφημερίδας, εμπεδώνοντας με μαχητικό τρόπο, την αντικειμενική και αμερόληπτη γνώση, στους αναγνώστες - συμπατριώτες μας.
Δείτε περισσότερες ΦΩΤΟ