Σελίδες

Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013

Διοργάνωση Ημερίδας στην Κατούνα υπό την αιγίδα του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας, για νέες βιώσιμες καλλιέργειεςΦώτο από την επίσκεψη του γεωπόνου κ. Γάτσιου στην Κωνωπίνα
       Ο  Σύλλογος Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου ιδιαίτερα ανήσυχος για την ολοένα αυξανόμενη οικονομική κρίση που υφίσταται ο τόπος μας, με συνέπεια τον μαρασμό και την εξαθλίωση των χωριών μας, αναζητώντας λύσεις που θα δώσουν προοπτική - διέξοδο στους καθημαγμένους συμπατριώτες μας, ύστερα από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ του Συλλόγου, ήλθε σε επικοινωνία με τον Γεωπόνο κ. Κάσσανδρο  Γκάτσιο,  ειδικευμένο σε νέες, βιώσιμες καλλιέργειες  και τον προσκάλεσε να επισκεφθεί την 20 Ιανουαρίου 2013 την Κωνωπίνα, όπου θα είχαν άτυπη συνάντηση με τα Μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου Κωνωπινιωτών, εκπροσώπους της Δημοτικής  και Τοπικής Αρχής για να συζητήσουν, κατ’ αρχή, την δυνατότητα  διοργάνωσης Ημερίδας στο Δημαρχιακό Μέγαρο Κατούνας, για την ανάδειξη από καθ’ ύλη αρμοδίους, βασικών θεμάτων που εστιάζονται κατά βάση στην προοπτική βιώσιμης ανάπτυξης, που θα αναζωογονήσουν και θα τονώσουν την δοκιμαζόμενη τοπική οικονομία, δίνοντας έμφαση σε νέες καλλιέργειες που ενδείκνυται και ευδοκιμούν στον τόπο μας. 

Ο γεωπόνος κ. Γάτσιος  με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Κωνωπινιωτών  κ. Βασίλη Σκούρτα  
 και τον Πρόεδρο του χωριού μας κ. Νώντα Τσαμποδήμο
     Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Κοινοτικό Κατάστημα Κωνωπίνας, με συμμετοχή της Βουλευτίνας του Νομού μας κας Νίκης Φούντα, των Αντιδημάρχων του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας κ.κ. Θύμιου Φερεντίνου και Κων/νου Στούπα, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Κωνωπίνας κ. Νώντα Τσαμποδήμου, του Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Αετινών Αθήνας κ. Θανάση Αναγνωστέλου και Μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ όπως πραγματοποιηθεί την 23 Μαρτίου 2013,  Ημερίδα  στο Δημαρχιακό Μέγαρο Κατούνας, υπό την αιγίδα του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας με διοργανωτές τους Τοπικούς και Πολιτιστικούς φορείς, προκειμένου γίνει εμπεριστατωμένη ενημέρωση των συνδημοτών μας,  για τις νέες καλλιέργειες που θα φέρουν την πολυπόθητη  προοπτική ανάπτυξης στα χωριά μας.
 
  Τα διαδικαστικά και οι λεπτομέρειες της διεξαγωγής της Ημερίδας θα αποφασισθούν από τον Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας, σε συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου