Σελίδες

Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014

Συνεστίαση – αντάμωμα για τους Κωνωπινιώτες και τους φίλους τους, το Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014 στην Αθήνα …

 Ο Σύλλογος Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου στα πλαίσια δραστηριοτήτων του, διοργανώνει στην Αθήνα  συνεστίαση – αντάμωμα Μελών και Φίλων του,  το Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 20.30  στη Μουσική Ταβέρνα Ελαφοκυνηγός ”, που βρίσκεται μεταξύ Αμπελοκήπων, Ν. Φιλοθέης & Παλαιού Ψυχικού και επί της οδού Περ. Σταύρου 5,  τηλ. 6926049  
Το κατάστημα διαθέτει ζωντανή μουσική από ρεμπέτικο και λαϊκό μέχρι  δημοτικό τραγούδι, προσεγμένο φαγητό, καλό κρασί άνευ περιορισμού και ο Σύλλογος Κωνωπινιωτών εγγυάται, ένα ευχάριστο Σαββατόβραδο με καλή διασκέδαση σε φιλικό περιβάλλον.

Τιμή  πρόσκλησης  κατ’  άτομο  20 ευρώ.

ΥΓ. Όσοι επιθυμούν να παραβρεθούν να το γνωρίσουν έγκαιρα στα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου...
Κυριακή, 5 Οκτωβρίου 2014

Την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014, πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό στάδιο Ιλίου το 20ο Αντάμωμα των Ξηρομεριτών στην Αθήνα

   

    Μια όμορφη, ζεστή, κεφάτη γιορτή, παρά την φθινοπωρινό σκηνικό, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014, στο 20ο Αντάμωμα Ξηρομεριτών, στο Δημοτικό στάδιο Ιλίου (Πάρκο Τρίτση), από την Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου (Ο.Π.ΣΥ.Ξ) και τους Συλλόγους μέλη της.
      Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Προέδρου του Κεντρικού Συμβουλίου κ. Δημήτρη Στεργίου και στη συνέχεια το χορευτικό Αιτωλοακαρνάνων Πετρούπολης χόρεψε παραδοσιακά τραγούδια. 
    Η ορχήστρα του Κώστα Αριστόπουλου φρόντισε για τη διασκέδαση και το χορό. Το γλέντι κράτησε μέχρι αργά και όλοι ευχήθηκαν και του χρόνου να επαναληφθεί με την ίδια και μεγαλύτερη συμμετοχή.
    Ήταν εκεί: Ο πρώην υφυπουργός και βουλευτής Κώστας Καραγκούνης, η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Τριανταφύλλου, ο δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζανέτος, ο π. Πρόεδρος της ΠΑΝΣΥ Πάνος Τρυφιάτης, οι πολιτευτές του ΣΥΡΙΖΑ  Σωτήρης Κοντονάσιος και Γιώργος Ζαρέντης, κ.α.
Και του χρόνου.... ΠΗΓΗ: ΞΗΡΟΜΕΡΟNEWS