Σελίδες

Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου 2015

Αποκριάτικο ξέσπασμα και “εν αφθονία” διασκέδαση στην Κωνωπίνα

   


   Τεράστια επιτυχία είχε το αποκριάτικο πάρτυ που διοργάνωσε το Γυναικείο Τμήμα του Συλλόγου Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα το  Σάββατο 21 Φεβρουαρίου.
Η ανταπόκριση  των Κωνωπινιωτών  αλλά και συνδημοτών  από τα γύρω χωριά ήταν εντυπωσιακή  και πέραν των προσδοκιών των διοργανωτών.

  Την όμορφη παρέα πλαισίωσαν, η Δημοτική Σύμβουλος και Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ακτίου - Βόνιτσας κα Βέμη-Καρέλου Αθηνά, η Δημοτική Σύμβουλος & Πρόεδρος του Τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου Κατούνας «Η Αρχαία Μεδεών» κα. Μπουμπούλη Αφροδίτη, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Κατούνας κα Αριάδνη Χαλιμούδρα, η Πρόεδρος του Γυναικείου Συνεταιρισμού Παραδοσιακών Προϊόντων Κατούνας  κα Παναγιώτα Καραμπούλη και ο Πρόεδρος του Ιππικού Ομίλου Κατούνας κ. Βαγγέλης Λύσσαρης.


  Αναφορικά με την εκδήλωση, όλα άγγιξαν την τελειότητα και με πλεόνασμα κεφιού, ο κόσμος χόρεψε, διασκέδασε και ξεφάντωσε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
    Είναι απότοκος μιας νέας πολιτιστικής δυναμικής, που εξυφαίνεται  με την ανακαίνιση του  Δημοτικού  Σχολείου, που μέσα σε λίγους μήνες, από ένα άψυχο και εγκαταλειμμένο κτίριο  έχει δώσει ζωή, πνοή, ανάταση  και οντότητα στο χωριό μας, που τόσο την έχει  ανάγκη !
Καλή Σαρακοστή και του χρόνου με υγεία.....Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου