Σελίδες

Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015

Εθιμοτυπική επίσκεψη Κωνωπινιώτικης αντιπροσωπείας στη Ματαράγκα και συνάντηση με τα μέλη του Δ.Σ. του Προοδευτικού Συλλόγου Ματαράγκας.


        Με σκοπό την καλύτερη σύσφιξη των πολιτιστικών - κοινωνικών σχέσεων, την Τρίτη 4 Αυγούστου αντιπροσωπεία  από την Κωνωπίνα με επικεφαλής τους Προέδρους του  Συλλόγου Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου και της Τοπικής Κοινότητας Κωνωπίνας κ.κ. Βασίλη Σκούρτα και Χρήστου Τίγκα, επισκέφθηκαν την  Ματαράγκα, όπου συναντήθηκαν στα Γραφεία του Συλλόγου με τα μέλη του Δ.Σ. του  Προοδευτικού Συλλόγου Ματαράγκας.


   Η  συνάντηση έγινε σε συνέχεια άλλων προγενεστέρων συναντήσεων, μέσα σε εξαιρετικό κλίμα  και αφήνει ένα ελπιδοφόρο μήνυμα για την πολιτιστική ανάταση του τόπου μας.


      Οι Κωνωπινιώτες προσέφεραν καλούδια της Ξηρομερίτικης γής (φακές, ρεβίθια ρίγανη, χυλοπίτες, τραχανά) και το υπέροχο Ξηρομερίτικο γλυκό  ραβανί, και οι φίλοι μας Ματαραγκιώτες απλόχερα  την αγάπη τους

        Από τους Προέδρους αμφοτέρων των Πολιτιστικών Συλλόγων κ.κ. Βασίλη Σκούρτα και Ηλία Κουτσονικόλα αντηλλάγησαν μέσα σε εγκάρδιο κλίμα αναμνηστικά δώρα     Ακολούθησε κέρασμα σε παραδοσιακό μαγαζί της περιοχής από μέλη του  ΔΣ του Προοδευτικού Συλλόγου Ματαράγκας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου