Σελίδες

Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΩΠΙΝΙΩΤΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Αποστολή επιστολής προς τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. για την φημολογούμενη κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας !     Πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στον τύπο φέρουν  να καταργούνται και να συγχωνεύονται Αστυνομικές Υπηρεσίες για  καλύτερη αξιοποίηση του προσωπικού και κατ’ επέκταση καλύτερη αστυνόμευση και ασφάλεια προς τους πολίτες, και να δημιουργούνται Πολυδύναμες Αστυνομικές Υπηρεσίες στο Λεκανοπέδιο Αττικής και στην Θεσσαλονίκη και σε επίπεδο Νομών να δημιουργούνται Πολυδύναμα Αστυνομικά Τμήματα  που κατά βάση θα έχουν ως έδρα, την έδρα εκάστου Δήμου.
Με το σκεπτικό αυτό, καταργούνται τα  Αστυνομικά Τμήματα Κατούνας, Εμπεσού, Γαβαλούς και Αγίου Βλασίου Αιτωλοακαρνανίας.
    Το Αστυνομικό Τμήμα Κατούνας, αστυνομεύει ένα νευραλγικό κομμάτι της ενδοχώρας του Ξηρομέρου, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά εγκληματικότητα και με ιστορία ιδρύσεως 10ετιών που αποτελούσε μέχρι πρότινος την έδρα υπαγωγής των προσφάτως καταργηθέντων Αστυνομικών Σταθμών Φυτειών και Αρχοντοχωρίου.
Είναι γεγονός ότι, τελευταίως το Αστυνομικό Τμήμα Κατούνας  αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα λειψανδρίας, με ότι αυτό συνεπάγεται  για την καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής.
Αντί λοιπόν να ενισχυθεί με Αστυνομικό Προσωπικό και τεχνικά μέσα σύμφωνα με το οργανόγραμμά του ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ, με ολέθριες επιπτώσεις κατά τη γνώμη μας, στην ήδη υποβαθμισμένη αστυνόμευση της περιοχής μας,

    Ο Σύλλογος Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου μέσα στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, απέστειλε επιστολή σήμερα 22 Οκτωβρίου 2015 στον
Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Δημήτριο  Τσακνάκη, με κοινοποίηση στον Αστυνομικό Διευθυντή Ακαρνανίας, τον Διοικητή του Α.Τ. Κατούνας, τον Δήμαρχο Ακτίου – Βόνιτσας και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κατούνας, στην οποία αναφέρει τους προβληματισμούς  και την ανησυχία των μελών  και συνδημοτών μας για την κατάργηση του Α.Τ.Κατούνας, ελπίζοντας να έχει κάποια θετική ανταπόκριση.

                            Διαβάστε την επιστολή ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου